Inaltator vas WC pentru persoane cu dizabilitati Metaform Safe Medium 101H13004, alb

Inaltator WC pentru persoane cu dizabilitati Metaform Safe Medium 101H13004, mecanism de blocare lateral, rasini termoplastice, sarcina suportata maxim 200 kg.

Stoc limitat

264,49 RON
Metaform

Livrare rapidă gratuită pentru comenzi peste 300lei.

Comanzi în siguranță: livrare cu verificare și retur garantat.

Ai întrebări suplimentare? Contactează-ne...

Descrierea produsului
Detalii

Colac WC inaltat pentru persoane cu dizabilitati Metaform Safe Medium 101H13004, echipat cu mecanism de blocare lateral, confectionat din rasini termoplastice, sarcina suportata maxim 200 kg.

Dispozitivul se monteaza pe toaleta existenta pentru a ridica inaltimea suprafetei de sedere, avand ca scop imbunatatirea vietii cotidiene a utilizatorului, de a oferi independenta si intimitate, usurand operatiile de igiena personala.

Inaltatorul pentru vasul WC este destinat persoanelor cu dizabilitati, celor care au suferit interventii chirurgicale la nivelul soldului sau alte afectiuni ale soldului, dar si persoanelor cu dificultati in asezarea / ridicarea de pe vasul de toaleta cu inaltime standard.

Inclinarea usoara in fata a inaltatorului WC ajuta la mentinerea unei posturi corecte si reduce necesitatea flexarii soldurilor si a articulatiilor genunchilor. Orificiile fata si spate permit un acces usor pentru igiena personala.

Metaform Italia a dezvoltat o gama de dispozitive pentru baie menite sa ajute atat persoanele ce sufera de dizabilitati locomotorii, cat si pe cele care prezinta dificultati in a-si mentine echilibrul si in a se deplasa fara ajutor. Aceste accesorii pentru baie ofera utilizatorului independenta, autonomie (facilitandu-i mobilitatea) si intimitate (accesul la igiena personala si necesitatile fiziologice).

 *Acest produs este disponibil doar la comanda. Termen de livrare 30-40 zile. 

Detalii tehnice
Mai multe informatii
EAN 8003062854996
Brand Metaform
Cod produs 101H13004
Colectie design Safe
Culori disponibile 06-ALB (White)
Stil Modern
Dimensiuni Lxl (mm) 365x100x405
Material Polipropilena
Tip montaj Pe vasul WC
Garantie 2 ani
Opiniile clienților nostri
Spune-ti parerea
Opinii (review) pentru: Inaltator vas WC pentru persoane cu dizabilitati Metaform Safe Medium 101H13004, alb
Cum evaluezi acest produs? *
  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Pret
Calitate
Alți clienți recomandă: