Seturi chiuvete INOX cu baterie bucatarie

Seturi chiuvete INOX cu baterie bucatarie

PACHETE PROMOTIONALE INOX PENTRU BUCATARIE

Evivo va pune la dispozitie multiple variante de seturi promotionale pentru bucatarie, formate din chiuveta INOX + baterie sanitara crom, la alegere.

Oferta este variata, puteti opta pentru orice model de chiuveta, in combinatie cu una dintre bateriile de bucatarie disponibile in oferta.

Chiuvetele de bucatarie din INOX sunt foarte accesibile la pret si sunt extrem de rezistente in timp, chiar si in conditii foarte dure de utilizare. Pentru a evita efectele vizibile neplacute ale depunerilor de calcar, va recomandam o chiuveta de bucatarie din INOX reliefat - linen. Aceste chiuvete, desi sunt putin mai scumpe decat cele din INOX satinat, sunt mai estetice si se comporta mult mai bine in prezenta depunerilor de calcar. Toate chiuvetele din inox beneficicaza de 15 ani garantie.

Bateriile CasaBlanca sunt produse de inalta calitate, au un design elegant, sunt ergonomice, proiectate astfel incat sa va ofere maximul de confort si ultilizare indelungata. De aceea, beneficiaza de un termen de garantie de 5 ani. 

În curând la Evivo

Deocamdată nu există produse în această categorie, dar lucrăm pentru a le adăuga.
Poți reveni în câteva zile sau te poți înscrie la newsletter pentru a fi primul care află de lansare.