Despre evivo.ro

Ne dorim sa fim primul nume care va vine in minte atunci cand planificati un nou proiect de amenajare sau renovare a locuintei.

Avem colectii de produse cu preturi medii si design atractiv, insa oferim si game de chiuvete de granit cu design premiat international. Majoritatea produselor pe care le comercializam sunt insotite de garantii extinse si sunt disponibile in stoc, cu livrare in maxim 48h. Pentru ca ne dorim sa faceti achizitii informate si potrivite, oferim asistenta online, prin telefon sau e-mail.

Interesul nostru pentru satisfactia clientului nu se opreste odata cu plasarea unei comenzi. Va mentinem informat in legatura cu termenele de livrare ale produselor comandate si facem tot posibilul sa remediem situatiile mai putin fericite, atunci cand apar. Toate termenele si intarzierile sunt anuntate clientilor nostri, tocmai pentru a evita sa incurcam proiectele de amenajare, care sunt oricum de obicei suficient de complexe.

Si nu in ultimul rand, toti clientii nostri au un cuvant de spus. Ii incurajam pe toti sa ne spuna parerea sincera, atat despre produsele livrate cat si despre serviciile noastre. Avem incredere in opiniile clientilor nostri si suntem constienti ca numai asa ne vom putea imbunatati activitatea pe termen lung.

Va multumim pentru incredere!

Contact rapid: 0737-938.583contact@evivo.ro

Nume firma SC Evivo Shop SRL
Cod Unic de Inregistrare   39418042
Nr. Inmatriculare J8/1264/2018
Judet BRASOV
Localitate   Sânpetru
Adresa

Str. Livezii nr.41