Termeni si conditii

Accesul la site

Prin accesarea www.evivo.ro și achiziționarea de produse de pe www.evivo.ro declarați implicit că sunteți de acord cu Termenii specificați mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții de utilizare a site-ului, vă recomandăm să întrerupeți imediat utilizarea acestuia.

Pentru a accesa şi a utiliza www.evivo.ro trebuie să fiţi major (peste 18 ani) şi să deţineţi o adresă de e-mail validă. În cazul în care sunteţi minor, este necesar acordul prealabil al părinţilor

Vi se poate solicita să completaţi câmpuri obligatorii într-un formular, marcate cu un asterisc. În acest caz, este necesar să completaţi aceste câmpuri pentru a continua procesul de cumparare. Nu se acceptă înregistrări inexacte sau incomplete. Sunteţi de acord că datele furnizate de dumneavoastră şi stocate în sistemele noastre informatice sunt exacte şi constituie o dovadă a identităţii dumneavoastră. Vă rugăm să ne informaţi asupra oricăror modificări ale acestor date.

Prin utilizarea www.evivo.ro, sunteţi de acord:

- să nu distribuiţi un conţinut injurios, defăimător, neautorizat, maliţios care aduce atingere vieţii private sau drepturilor de imagine, incitând la violenţă, ură rasială sau etnică;
- să nu utilizaţi www.evivo.ro în scopuri politice, promoţionale sau prozelitiste;
- să nu publicaţi conţinut promoţional sau publicitar;
- să nu desfăşuraţi activităţi ilegale, incluzând, fără limitare, încălcarea drepturilor legate de programe software, mărci, fotografii, imagini, text, materiale video etc.

În cazul nerespectării regulilor stabilite în acești Termeni și Condiții, ne rezervăm dreptul de a vă suspenda accesul la www.evivo.ro. În acest caz, vă vom informa în cel mai scurt timp posibil.

Proprietatea intelectuală

Toate numele, logo-urile și mărcile de produs, alături de toate informațiile, imagini și texte deopotrivă, prezentate pe www.evivo.ro, sunt proprietatea EVIVO SHOP SRL Brașov, împreună cu asociații acestora. Acesta este singura companie autorizată să le utilizeze în România. Aceste informații nu pot fi preluate si utilizate în niciun scop fără acordul specific al EVIVO SHOP SRL şi sunt protejate de drepturi de proprietate intelectuală.

Informațiile de pe site

www.evivo.ro face eforturi pentru a menține informația de pe site actualizată și relevantă pentru toți cititorii și utilizatorii site-ului. Prezentarea informațiilor nu garantează exhaustivitatea, corectitudinea sau continuitatea acestora, iar www.evivo.ro nu își asumă nicio responsabilitate privind eventuale daune directe sau indirecte survenite în urma lipsei disponibilității online a platformei sau în urma utilizării în orice mod a informațiilor prezentate pe site.

IMPORTANT: Informațiile și sugestiile de pe acest site sunt indicative, nu pot fi considerate sfaturi tehnice şi nu pot înlocui, în nicio situaţie, opinia unui instalator sau unui specialist în construcții. În consecinţă, nu vă putem garanta satisfacţia deplină în ceea ce priveşte rezultatele obținute prin utilizarea acestor produse şi nu ne asumăm răspunderea pentru modul de instalare și utilizare a acestora de către dvs. Pentru verificarea compatibilității produselor și pentru montaj vă recomandăm să apelați la un specialist.

Cumpărarea produselor de pe site

Orice vizitator al www.evivo.ro poate plasa o comanda direct pe site, în măsura în care este de acord cu acești Termeni și Condiții. Comanda se completează din pagina fiecărui produs, indicând cantitatea comandată și apăsând butonul “Adaugă în coș”. Pentru finalizarea comenzii, este nevoie de accesarea acesteia (secțiunea “Trimite comanda”) pentru completarea datelor de livrare și facturare. După finalizarea comenzii cumpărătorul va fi contactat de un reprezentant www.evivo.ro pentru confirmarea comenzii și stabilirea detaliilor finale de livrare.

Livrarea și plata produselor

Livrarea se face prin curier rapid, oriunde în România. Pentru comenzi a căror valoare depăşeşte suma 300 de lei livrarea este gratuită. Comenzile a căror valoare este sub 300 lei au un cost suplimentar de livrare de 25 lei (inclusiv TVA).

Termenul de livrare este în mod uzual de 3 zile lucrătoare, dar termenul real va fi comunicat în momentul confirmării comenzii. Plata produselor se face ramburs, la livrarea coletului de către curier, prin intermediul curierului, care vă va elibera o chitanţă în acest sens.

IMPORTANT: vă recomandăm ca în momentul primirii pachetului să verificați integritatea coletului și conținutului acestuia împreună cu curierul. Noi trimitem produsele în cea mai bună stare, dar este posibil ca acestea sa sufere deteriorări în timpul transportului. Dacă există produse deteriorate, vă rugăm să specificați pe documentele de livrare neconformitățile observate împreună cu reprezentantul curierului și să păstrați o copie semnată de acesta, pentru a ne ajuta să remediem ulterior situația creată.

Valoarea maxima a obligaţiilor www.evivo.ro faţă de orice client sau utilizator, în cazul nelivrării sau a livrarii necorespunzătoare a produselor comandate, este valoarea sumelor încasate de www.evivo.ro de la acest client / utilizator.

Garanția produselor

www.evivo.ro garantează livrarea de produse conforme cu rețetele prezentate și cu standardele internaționale în domeniul. Produsele livrate sunt garantate pentru orice defect de material și manoperă pentru cel putin 12 luni de la data achiziției. În funcție de produs, garanția este specificată pe site și poate ajunge până la 10 ani. De asemenea, garantăm integritatea produselor în momentul în care vă sunt livrate. Pentru orice sesizare sau reclamație vă rugăm să ne contactați în cel mai scurt timp.

Renunțarea la cumpărare

Conform legislaţiei în vigoare, consumatorul (persoana care a achiziţionat produse de la www.evivo.ro) are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului. Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat: sigilat, în ambalajul original, cu etichetele intacte şi documentele care l-au însoţit. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur.

Comentarii și opinii exprimate pe site

www.evivo.ro permite plasarea opiniilor utilizatorilor site-ului atât pentru produse cât și pentru o parte din articole / serviciile noastre și acordarea de note pentru produse. Notele pot fi acordate exclusiv de către utilizatorii înregistrați ai site-ului, pentru a evita situații de vandalism.

Toate comentariile postate pe site sunt verificate spre aprobare, ne rezervăm dreptul de a nu publica un comentariu dacă este injurios, defăimător sau insuficient argumentat. Dacă aveți comentarii care nu au fost publicate în termen de 48h, vă rugăm să ne contactați pentru a verifica situația.

Odată publicat pe site, comentariul utilizatorului devine proprietatea exclusivă a www.evivo.ro, putând fi utilizat în acțiunile ulterioare de promovare și comunicare publică ale companiei.

Limitarea responsabilității

SC EVIVO SHOP SRL nu poate fi considerată responsabilă și nici trasă la răspundere pentru nicio situație survenită în urma utilizării produselor comercializate pe www.evivo.ro și pentru nicio daună generată de această utilizare. Prin “situație” ne referim inclusiv (fără a ne limita la): defecte, disfuncționalități sau lucrări defectuoase de montaj și orice urmări ale acestor evenimente, inclusiv (fără a ne limita la): costuri de reparații, distrugere de bunuri, pierderea unor oportunități, reducerea capacității de muncă etc.

Contact

Pentru orice informații suplimentare sau întrebări, vă invităm să ne contactați.