Retur produse / Renuntarea la cumparare

Ne pare rău că nu ați fost mulțumit de produsele noastre.

Conform legislaţiei în vigoare, consumatorul (persoana care a achiziţionat produse de la www.evivo.ro) are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului. Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat: intact, în ambalajul original, cu etichetele originale şi împreună cu documentele care l-au însoţit. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur. 

  

Dacă doriți returnarea unui produs:

1. Vă rugăm să vă asigurați că nu au trecut mai mult de 14 zile de la livrarea comenzii produsului ce urmează a fi returnat;
2. Va trebui să ne scrieți un mesaj pe contact@evivo.ro pentru a ne anunța intenția de retur, atașând formularul de retur completat cu următoarele date:

(a) numărul comenzii;

(b) produsele pe care doriți să le returnați;

(c) contul în care doriți returnarea contravalorii produselor;

(d) numele titularului contului.


3. În continuare, pregătiți coletul ce urmeaza a fi returnat, care trebuie să conțină produsul / produsele în ambalajul original și cu etichetele originale, fără deteriorări sau urme de utilizare. Puteți trimite coletul cu orice curier preferați, la adresa menționată în formularul de retur.
4. Suma aferentă returului va fi virată în contul bancar menționat în cererea de retur, în maximum 30 de zile de la recepționarea produselor.

  

Mulțumim, echipa EVIVO